BlueCasco Modelwoning en Experience Centre

Wilt u met eigen ogen zien hoe BlueCasco® werkt? Dat kan in de BlueCasco-modelwoning. Dit is een twee-onder-een-kap woning, waarvan de helft volledig is afgebouwd. In de andere helft, het BlueCasco® Experience Centre, worden de componenten die het concept uniek maken tot in detail uitgelicht, waardoor helder inzicht wordt verschaft in de technische oplossingen.

De afgebouwde helft van de modelwoning wordt gemonitord door de Technische Universiteit Eindhoven. Het is de enige woning in Nederland die gedurende vele jaren wordt getest op comfort en energiezuinigheid. Op deze manier worden de werkelijke prestaties getoond en wordt het BlueCasco®-concept aan de hand van een continue stroom van meetresultaten doorontwikkeld.

U kunt de modelwoning en het Experience Centre te Lelystad bezoeken. Neem daarvoor contact met ons op via info@bluecasco.nl of bel voor het maken van een afspraak: +31 (0) 341 464 000.

De modelwoning is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal bedrijven. In bijgaande leaflet bedanken wij onze sponsoren.

kamagra kopen een vergelijkbare werkingsmechanisme met Viagra en helpt de mannen hun libido te verhogen en ook een aanhoudende erectie te bereiken, wat de herstelling van seksuele relaties bevoorderd.