Organisatie

Gebundelde expertise: BlueCasco® is een integraal concept voor energiezuinige woningen, ontwikkeld door drie marktleiders in de bouwkolom.

Het betoncasco wordt geprefabriceerd door Heembeton, in een van de meest moderne betonfabrieken van Europa. Kingspan Insulation en Kingspan Unidek voegen daar hun meest innovatieve isolatie-oplossingen aan toe.

Deze unieke bundeling van expertise en innovatiekracht resulteert in het antwoord waar de woningbouw van vandaag én morgen om vraagt!

BlueCasco is een handelsmerk van De RuwBouw Groep. Naast BlueCasco voeren zij ook de merken: CalduranDycoreHeembeton en Stalius.

De RuwBouw Groep maakt deel uit van CRH. CRH plc is gespecialiseerd in de productie, distributie en handel van bouwmaterialen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin, Ierland. De activiteiten vinden verspreid over 31 landen plaats. Er werken ruim 90.000 medewerkers in meer dan 3.300 locaties wereldwijd.

Kijk ook op de website van De RuwBouw Groep.

kamagra kopen een vergelijkbare werkingsmechanisme met Viagra en helpt de mannen hun libido te verhogen en ook een aanhoudende erectie te bereiken, wat de herstelling van seksuele relaties bevoorderd.