Veilig werken

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Veiligheid is daarbij een belangrijke component. Zorg voor veiligheid zal dan ook altijd een basis uitgangspunt zijn in alles wat we doen: in ons beleid, in onze werkomgeving en in ons handelen.

Voor onze medewerkers biedt de fabriek een prettige en schone werkomgeving. We hebben hierbij veel aandacht voor het continu verbeteren van de arbeidsomstandigheden, persoonlijke ontwikkeling en vooral het borgen van een veilige, verantwoorde manier van werken. Als marktleider blijven we natuurlijk investeren in ontwikkeling en streven naar vooruitgang. In de loop van 2007 is de fabriek uitgerust met de allernieuwste malopbouwtechniek.

Wilt u eens een kijkje komen nemen achter de schermen van dit bijzondere hightechproces? Wij leiden u, op afspraak, graag rond.

Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te garanderen, gelden op onze fabrieksterreinen veiligheidsvoorschriften.

kamagra kopen een vergelijkbare werkingsmechanisme met Viagra en helpt de mannen hun libido te verhogen en ook een aanhoudende erectie te bereiken, wat de herstelling van seksuele relaties bevoorderd.