Kierdicht

BlueCasco® kiest voor een zeer goed geïsoleerde woning om de energievraag zo veel mogelijk te beperken. Hierdoor blijft de energie die in de woning is gestopt zo veel mogelijk binnen. Naast een goede thermische schil moet het energieverlies naar buiten tot een minimum beperkt worden. Dit wordt gerealiseerd door te zorgen voor een goede kierdichtheid van het casco.

Een hoge kierdichtheid is een van de lastigste opgave waar de bouw op dit moment voor staat en wordt over het algemeen zeer onderschat. De kleinste details worden kritisch en een goed ontwerp en constante controle van het bouwproces zijn een must.

BlueCasco® garandeert een lagere kierdichtheid (qv;10;kar) van  0,4 dm3/s.m2. Dit begint met een goed doordacht ontwerp en gestandaardiseerde aansluitingen. Daarnaast worden de meeste voorzieningen aangebracht onder geconditioneerde omstandigheden, vrij van weersinvloeden die de kwaliteit kunnen beïnvloeden. Door slim te ontwerpen, het bouwproces zoveel mogelijk in de fabriek te laten plaatsvinden en door constante controle kan prestatie van het casco gegarandeerd worden. Voor oplevering van iedere BlueCasco® wordt een blowerdoortest uitgevoerd en de prestatie wordt vastgelegd in een garantiecertificaat. Hierdoor maakt BlueCasco® het verschil in theoretische prestaties en prestaties die in de praktijk beproefd en bewezen zijn.

 

kamagra kopen een vergelijkbare werkingsmechanisme met Viagra en helpt de mannen hun libido te verhogen en ook een aanhoudende erectie te bereiken, wat de herstelling van seksuele relaties bevoorderd.